Sayfa Başlığı

SINAVSIZ ÜNİVERSİTE

 

3 YILDA LİSANS EĞİTİMİ

 

AB MAVİ DİPLOMA

 

YÖK DENKLİĞİ

 

QS WORLD UNIVERSITY RANKING 1000+ DE YER ALAN ONLARCA ÜNİVERSİTE

 

DÜNYANIN EN İYİ OKULLARININ POLONYA’DA OLMASI

 

GÜÇLÜ BİR EĞİTİM SİSTEMİ

 

UYGUN MALİYETLİ

 

Öğrenciler için Polonya'da yaşamanın maliyeti, diğer Avrupa ülkelerine kıyasla nispeten uygun. Kesin yaşam maliyeti, konum, yaşam tarzı ve kişisel tercihler gibi çeşitli faktörlere bağlı olacaktır.

 

Genel olarak konaklama, yemek, ulaşım gibi yaşam giderleri Polonya'da diğer Avrupa ülkelerine göre daha düşüktür.

 

Barınma, öğrenciler için en büyük giderlerden biridir, ancak Polonya, paylaşımlı daireler, yurtlar ve öğrenci yurtları gibi uygun fiyatlı seçenekler sunmaktadır. Kiralama bedeli, konaklama yeri ve türüne göre değişiklik gösterebilir.

 

Özellikle öğrenciler yemeklerini evde pişiriyorsa veya uygun fiyatlı yemek sunan öğrenci kantinlerinde yemek yiyorsa, yemek masrafları Polonya'da nispeten ucuz olabilir.

 

Polonya'da ulaşım maliyetleri de nispeten düşüktür ve öğrenciler, bir öğrenci kimlik kartı alarak toplu taşıma araçlarında indirimli ücretler alabilirler

 

Eğlence, giyim ve kişisel bakım malzemeleri gibi diğer harcamalar, bireysel tercihlere ve yaşam tarzı tercihlerine bağlı olarak değişebilir

 

Genel olarak, öğrenciler için Polonya'da yaşamanın maliyeti makul olabilir ve birçok uluslararası öğrenci, Polonya'yı yurtdışında eğitim almak için uygun maliyetli bir yer olarak görmektedir.

 

Polonya'nın devam eden ekonomik kalkınma süreci nedeniyle, yaşam maliyeti diğer Avrupa ülkelerine kıyasla önemli ölçüde düşüktür. Genel olarak, konaklama, yemek ve ulaşım masraflarınız için ayda yaklaşık yaklaşık 1.800 PLN ihtiyacınız olacak.

X